Kompressorer

Kompressorer för alla behov

En kompressor är en maskin som ökar trycket av en gas genom att minska dess volym. Denna process är central i många olika applikationer där komprimerad luft eller gas behövs. Kompressorer spelar en viktig roll i en rad olika branscher och användningsområden.

Hos oss finner du ett omfattande utbud av kompressorer, anpassade för en mängd olika industriella och kommersiella tillämpningar. Vårt sortiment sträcker sig från mindre, bärbara kompressorer till större, stationära modeller, vilket gör oss till en pålitlig partner för alla dina kompressorsbehov.

Elgi kompressorer, kvalitet och Innovation

Som återförsäljare av Elgi kompressorer, erbjuder vi högklassiga produkter från en av världens ledande tillverkare av kompressorer.

Elgi är kända för sin innovation och hållbarhet, och deras kompressorer är utformade för att leverera optimal prestanda även under de mest krävande förhållandena.

 • ikon 7 Industriprodukter Stenungsund

  Tätningar

  Kostnadseffektiva och tillförlitliga tätningar som skyddar kritisk utrustning och minskar risken för driftstopp.

 • Industriprodukter Stenungsund ikon 5

  Slangar

  Vi säljer och tillverkar slangar och erbjuder slangservice för privatpersoner och kunder i industrin.

 • Industriprodukter Stenungsund transparant ikon

  Kilremmar

  Högeffektiva transmissioner och kilremmar för maximal driftsäkerhet och minskade kostnader.

hydraulik Industriprodukter StenungsundIndustriprodukter Stenungsund hydraulik

Besök oss för dina kompressorbehov

Vi välkomnar dig att besöka oss på Industriprodukter i Stenungssund för att utforska vårt sortiment av kompressorer, inklusive våra Elgi-modeller.

Oavsett om dina behov är stora eller små, står vi redo att erbjuda kvalitetsprodukter och expertis för att säkerställa att dina projekt och processer löper smidigt.