Slangar och slangtillverkning

Olika typer av industriella slangar

På Industriprodukter i Stenungsund erbjuder vi en omfattande kollektion av industriella slangar, anpassade för en mängd olika användningsområden. Vårt sortiment inkluderar allt från tryckluftslangar, som är essentiella för pneumatiska system, till kraftfulla hydraulikslangar som används i tunga maskiner.

Vi har också specialslangar som kemikalieslangar och matarslangar, designade för att hantera specifika ämnen under strikta säkerhetsstandarder.

Slangtillbehör och slangservice

Förutom vårt breda utbud av slangar, erbjuder vi också ett komplett sortiment av slangtillbehör. Detta inkluderar kopplingar, snabbkopplingar och slangklämmor, som alla är avgörande för att säkra och underhålla dina slangsystem.

Vår slangservice innefattar expertis inom både installation och underhåll, vilket säkerställer att dina slangsystem fungerar optimalt och håller längre. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för specifika behov, vilket gör oss till en pålitlig partner för alla dina slangrelaterade krav.

Slangtillverkning och förbeställning

För de som behöver specialanpassade slangar har vi kapaciteten att tillverka slangar efter kundens specifika önskemål. Vår slangtillverkning möjliggör unika lösningar för särskilda applikationer, vare sig det är för industriella, kommersiella eller personliga ändamål.

Dessutom kan alla våra slangar, från standardmodeller till skräddarsydda lösningar, förbeställas och hämtas direkt i vår butik. Vi står redo att möta era behov med kvalitetsprodukter och expertis.

 • ikon 7 Industriprodukter Stenungsund

  Tätningar

  Kostnadseffektiva och tillförlitliga tätningar som skyddar kritisk utrustning och minskar risken för driftstopp.

 • Industriprodukter Stenungsund ikon 5

  Slangar

  Vi säljer och tillverkar slangar och erbjuder slangservice för privatpersoner och kunder i industrin.

 • Industriprodukter Stenungsund transparant ikon

  Kilremmar

  Högeffektiva transmissioner och kilremmar för maximal driftsäkerhet och minskade kostnader.

Industriprodukter Stenungsund arbetar med skruvmejselIndustriprodukter Stenungsund drar åt med skruvmejsel

Ytterligare slangsortiment

För att komplettera vårt redan omfattande utbud av slangar, erbjuder vi också en rad specialiserade produkter. Vårt sortiment inkluderar bensinslangar, utformade för att säkert hantera bränsle i olika applikationer, och bränsleslangar, som är avgörande för effektiv bränsleöverföring. Vi tillhandahåller också hydraulslangar och hydraulikslangar, nödvändiga för kraftöverföring i hydrauliska system.

För applikationer som kräver vätskeutsugning, erbjuder vi sugslangar som är idealiska för industriellt bruk. Oljeslangar i vårt sortiment är designade för säker överföring av olja under olika tryck. Livsmedelsslangar är avsedda för säker transport av livsmedel och dryck, medan avgasslangar hanterar utsläpp på ett effektivt sätt.

Industrislangar i vårt sortiment är anpassade för en mängd olika industriella behov, och betongsprutslangar är speciellt utformade för användning inom byggbranschen.

Dessutom erbjuder vi även luftslangar för kompressorer, vattenslangar för olika typer av bevattning och rengöring, samt ångslangar för applikationer som kräver hantering av högtrycksånga. Vår mångsidighet och förmåga att tillhandahålla ett brett spektrum av slangar gör oss till en komplett leverantör för alla dina industriella slangbehov.