Tätningar

Tätningar för industrin

Tätningar är enheter som används för att förhindra läckage av vätskor och gaser, samtidigt som de skyddar mot föroreningar och andra yttre påverkningar. De är avgörande för att säkerställa effektivitet och tillförlitlighet i många maskiner och system.

På Industriprodukter i Stenungssund är vi experter på tätningar. Vårt breda sortiment av tätningar är designat för att uppfylla kraven i en mängd olika applikationer.

Stor sortiment

Vi erbjuder en rad olika tätningar, inklusive O-ringar, axialtätningar, och radialtätningar, anpassade för specifika industriella behov. Våra tätningar finns i olika material, såsom gummi, silikon, och PTFE, för att säkerställa optimal prestanda i varje unik situation.

Tätningar för alla industrier

Tätningar är oumbärliga inom många industriella sektorer, inklusive tillverkningsindustrin, bilindustrin och inom processindustrin. De används i allt från hydraulsystem till motorer och pumpar, och är avgörande för att förhindra läckage och förlänga livslängden på utrustningen.

Vår expertis inom området tätningar gör att vi kan erbjuda produkter av hög kvalitet som uppfyller dina specifika krav. Vi förstår vikten av att ha rätt tätningar för att säkerställa driftsäkerhet och effektivitet, och vår personal är här för att ge dig den rådgivning och support du behöver.

 • ikon 7 Industriprodukter Stenungsund

  Tätningar

  Kostnadseffektiva och tillförlitliga tätningar som skyddar kritisk utrustning och minskar risken för driftstopp.

 • Industriprodukter Stenungsund ikon 5

  Slangar

  Vi säljer och tillverkar slangar och erbjuder slangservice för privatpersoner och kunder i industrin.

 • Industriprodukter Stenungsund transparant ikon

  Kilremmar

  Högeffektiva transmissioner och kilremmar för maximal driftsäkerhet och minskade kostnader.

Industriprodukter Stenungsund tätningarIndustriprodukter Stenungsund ringar

Butik eller förbeställ

Vi välkomnar dig att utforska vårt omfattande utbud av tätningar. Vårt standardutbud finns tillgängligt direkt i vår butik, och vi kan också snabbt beställa specialanpassade lösningar.

Vår förmåga att leverera tätningar med kort varsel gör oss till en pålitlig partner för dina industriella tätningsbehov.